Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Hyr en stuga i Danmark och njut av en härlig semester - året runt!

Vi har upprättat denna webbplats för att inspirera er och för att vägleda er, så att ni bättre kan välja exakt den semesterstuga, som passar för er familj och era behov.

Semesterstuga i Danmark

Vi är helt säkra på, att ni kan hitta den perfekta stugan för er familj bland våra över 5.000 semesterstugor. Med ett så stort urval, kan ni vara säker på, att vi uppfyller de många kraven, som ni kan ha inför er semester i en stuga. Om ni vill ha en stuga nära stranden, ute på heden eller kanske hellre en stuga inne i skogen, så kan ni hitta den rätta stugan hos oss. Hos oss finns det en semesterstuga i alla prisklasser och för alla tillfällen och semestrar.

Hund framför den öppna spis i sommarstugan

Billig semester i en stuga

Om ni vill ha en billigare semester, kan ni med fördel använda något av våra erbjudanden. Det finns pengar att spara, om ni i sista minuten bestämmer er för en semester i en stuga. Vi kallar det för Sista Minuten erbjudande, där ni får rabatt, genom att boka en semesterstuga med ankomst till den följande lördagen. Vi har också Lågpris Semester, där ni får större rabatt, ju fler dagar ni bokar. Lågpris Semester gäller från 14 dagar till 28 dagar i samma stuga. Är ni bara två personer, som reser tillsammans, kan ni njuta av våra 2-personers-rabatter. Här kan ni spara upp till 25 %

Mysig och välutrustad sommarstuga

Semesterstuga med det lilla extra

Letar ni efter en semesterstuga med det lilla extra, kan ni välja en stuga med swimmingpool, stuga med spaanläggning eller en stuga med internet. Det kan vara de små detaljerna, som avgör, om er semester blir till en succé eller inte, så om det är viktigt för er, att det finns internet, för att ni skall kunna bevaka er e-post, kan detta givetvis låta sig göras.

Söker ni efter en semesterstuga, som bara är något utöver det vanliga? Ta då en titt på våra lyxiga stugor, där allt är exklusivt och i toppklass. De stugor ni hittar här, har ett fantastiskt bra läge, läckra detaljer, lyxiga interiörer och högklassiga faciliteter. En sådan stuga utstrålar lyx och är faktiskt så läcker, att det kan vara svårt att lämna den igen. Det lilla extra kan också "bara" vara, att er stuga har internet, så att ni kan försäkra er om, att kunna hålla kontakten med omvärlden, även om ni är på semester.

En helt fantastisk utsikt kan också ge det lilla extra. Om ni vill ha havsutsikt eller annan vattenutsikt från er semesterstuga, kan ni hitta er stuga med utsikt här. Det finns inget vackrare än att vakna upp och sedan njuta av morgonkaffet på terrassen med den mest fantastiska panoramautsikten över Västerhavet. Även om vågorna brusar, kan ni vara säker på att finna ro, medan ni njuter tillsammans med familjen.

Vi inriktar oss mycket på energivänlighet – och därför framhäver vi också speciellt semesterstugor, som är energivänliga. Det är dessutom bra för miljön, och att man har tänkt energisnålt, kan ni absolut märka i er plånbok då ni reser hem. En energivänlig stuga är nämligen markant mycket billigare i förbrukning än en traditionell semesterstuga.

Naturligtvis handlar ju det lilla extra i en sommarstuga också om trivsel - och det tycker vi faktiskt, att det finns i varenda stuga, som ni kan välja bland.

Sommarstuga med utsikt över vattnet

Hunden med i en semesterstuga

Människans bästa vän kommer också att älska att följa med på semester i en trevlig och hundvänlig stuga. Hos oss kan ni alltid hitta en trevlig stuga, där er hund inte är bara är tillåten, men faktiskt också är välkommen. Ni kan också hitta en stuga, som har en inhägnad tomt, vilket gör det ännu enklare, att ha er hund med i stugan. Vi förmedlar kontakten mellan den privatägda semesterstugan och er som gäster. Det kan finnas en stuga, där det inte är tillåtet att ha med husdjur, medan mer än tre hundar är välkomna i andra. När ni tar er hund med på semester i en stuga, kommer den att älska att få nosa runt på tomten och inne i huset. Den kommer också att njuta av att få följa med till stranden och i skogen. På många platser finns det hundskogar, där er hund får lov att springa fritt - och där det också kommer att finnas andra hundar, som den kan leka med. I Danmark är det tillåtet, att låta er hund springa utan koppel på stranden under vintermånaderna från 1 oktober - 31 mars, medan den måste vara i koppel på sommaren. I städerna runt kusten, är många restauranger vana vid hundar, är glada för dem och hälsar dem välkomna i områdena med uteservering. På grund av hygienbestämmelser, är det inte tillåtet för restauranger och caféer, att låta hunden komma med in. Efter en bra och händelserik dag, kommer er hund att älska er för, att ni tänder upp i spisen i er semesterstuga, så att den verkligen kan ligga och steka sig framför brasan.

Familj med hund framför sommarstugan

Speciellt för sportfiskare

Eftersom vi vet, att vissa gånger är fiskelyckan mycket större för en sportfiskare än andra gånger, så har vi tagit detta i beaktande. Vi har tagit fram ett antal stugor, som är särskilt lämpliga - när fiskelyckan är med er - vi kallar dem sportfiskestugor. I en sådan stuga kommer det alltid att finnas en fiskrensningsplats, med en frys på minst 100 L, en hink med lock för fiskavfall och torkmöjligheter för era kläder. Med inredningen på plats, kan ni till fullo njuta av er hobby och koppla av genom att kasta ut linan. Sedan återstår det bara, att hålla tummarna för, att frysen i stugan blir fylld till bristningsgränsen! Glöm inte, att ni måste ha ett giltigt fiskekort, om ni vill fiska på danskt vatten. Ni kan köpa fiskekort på fisketegn.dk, där ni även hittar information om fiske i Danmark.

Sportfiskare i en å i den danska naturen

Semester i en privat stuga

Varje semesterstuga, som ni finner hos oss ägs av en privatperson. Vi förmedlar kontakten mellan ägaren av en stuga och er som hyresgäst. Samtidigt sörjer vi för hög kvalitet och hög standard på alla fritidshus - och hyr ni genom oss, hyr ni med stor säkerhet. Vi fungerar som en portal för många lokala uthyrningsföretag, som har flera års erfarenhet av stuguthyrning. Dessutom är vi en del av Sol og Strand, och med dem i ryggen är ni garanterad en säker uthyrning med rätt reseförsäkring och service, om det mot förväntan, skulle vara något fel med er semesterstuga, eller om ni blir förhindrad att resa.

Sommartuga i en frodig trädgård

Semesterstuga i Danmark under våren - semesterstuga med swimmingpool och spaanläggning

På våren kan vädret variera från snö och frost till regn och till underbart solsken och en så ljummen temperatur, att ni kan sitta ute på terrassen och njuta av solens strålar. Om ni därför väljer att åka på semester i en stuga på våren eller till påsk, kan ni med fördel välja en stuga, som har swimmingpool eller spaanläggning. På så sätt är ni helgarderade, om nu vädret inte skulle vara fullt så bra. Skogens löv börjar slå ut, solen står högre på himlen och dess spirande strålar börjar värma och vinterns vindar blir till en lugnare bris. Nu är det dags att komma ut ur vinteridet och släppa in våren. Ingenstans kan detta vara bättre än med en liten semester i en trevlig stuga mitten i den gröna naturen. Vi erbjuder naturligtvis Mini Semester, om ni inte har lust eller möjlighet att ta en hel veckas semester. En Mini Semester är ett riktigt bra sätt att komma bort ett tag, att få koppla av tillsammans och skämma bort varandra.

Mysig och välutrustad stuga

Semesterstuga i Danmark på sommaren - semesterstuga nära stranden

Sommaren i Danmark är härlig - och det säger ju sig självt i stort sett, att den måste upplevas från en semesterstuga. Ni kan med fördel välja en stuga en bit från stranden, så att ni alltid bara kan springa ner och svalka av er med ett fräscht dopp. Det är också på sommaren, som stugområdena och kuststäderna myllrar av liv och aktiviteter. Er semesterstuga kan vara den bästa basen för utflykter ute i det danska sommarlandet och en härlig plats, där ni på kvällen kan dra er tillbaka och koppla av. Vi har stugor med utomhus spaanläggning, där ni kan sitta med ett glas gott rött vin och njuta av solnedgången eller stjärnorna, om ni stannar uppe så länge.

Bred strand och sanddyner vid Vesterhavet

Semesterstuga i Danmark i höst - stuga med öppen spis och bastu

När skogens färger ändras från fräscht grönt till mer gyllene och rödaktiga, blir det snart höst i Danmark. Hösten kan ni njuta av i fulla drag, samtidigt som ni har semester i en stuga. På stranden kan ni flyga drake, ni kan njuta av solens spel i strandrågen, medan ni går på en promenad och det är också den bästa årstiden, om ni vill hitta bärnsten. I skogen kan ni njuta av de vackra färgerna, medan barnen får upp eller behåller värmen på en av de många roliga och spännande naturlekplatserna, som finns runt omkring i Danmark. Ni kan också gå på svampjakt och därefter åka hem till er stuga och tända upp i spisen, medan ni tillagar er fångst eller koppla av med att bada bastu.

Hund framför den öppna spis i stugan

Semesterstuga i Danmark i vinter - stuga med bastu och pool

På vintern kan ni njuta av många fina bekvämligheter i er semesterstuga. Det är verkligen speciellt skönt att ha bastu under de kallare månaderna. Så ni kan lugnt gå en promenad längs vattnet och bli riktigt genomblåsta i kylan - det är ju bara att gå hem till stugan och ta en omgång i bastun, så får ni upp värmen igen på nolltid. Ni kan också leka utomhus och göra en snögubbe eller ha ett riktigt ordentligt snöbollskrig, och efter det kan ni tända upp i den öppna spisen och njuta av en god bok eller ett brädspel. Om barnen är med er i stugan, så kommer de att älska att ta ett dopp i poolen, som naturligtvis är uppvärmd. Så kan det vara ruskväder utomhus, medan ni kan mysa inomhus i er semesterstuga.

Familj har det trevligt i bastun