Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Ejsingholm

Stugområdet Ejsingholm ligger ute vid Venø bukten och är omgivet av strand och fridfull natur.

På östra sidan av Venø bukten ligger det lilla, lugna stugområdet Ejsingholm, precis intill en vacker sandstrand. Området är omgivet av vatten, åkrar och ängar och erbjuder lugn och ro. I Ejsingholm kan ni bada, surfa eller koppla av på stranden samt fiska, cykla och njuta av områdets lugn. Den närmaste staden är Vinderup, som ligger ca 6 kilometer söderut. Här kan ni handla och äta. Handelsstäderna Skive, Struer och Holstebro ligger bara ca 20-25 km bort. Ni kan också ta en tur till Spøttrup Borg, Frilandsmuseet Hjerl Hede eller Jesperhus semesterpark.

- Ejsingholm

Från Lihme kan ni följa med på en segeltur på Limfjorden med en veteranfärja och njuta av en trevlig dag på vattnet (9 km norrut).
Friluftsmuseet Hjerl Hede vid Vinderup är ett spännande och levande museum för hela familjen. Se när museet kommer till liv och bagaren, tunnbindaren, smeden, drejaren och sävskomakaren utför det gamla hantverken (10 km).
Besök Spøttrup Medeltidsborg i Spøttrup, som är Danmarks bäst bevarade medeltida borg. På Spøttrup Borgmuseum kan ni se, hur människor levde på det kärva, vackra medeltidsslottet genom århundraden. Upplev också trädgårdarna med rosor, kryddor och medicinalväxter. Ni kan dessutom uppleva olika aktiviteter, musik, utställningar, teater och marknadsdagar på borgen, som ligger 13 km norrut.