Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Gedsted

Den lilla staden Gedsted ligger i den södra delen av Limfjorden, rätt ut till Louns Bredning.

Gedsted är en trevlig, mindre stad, som är omgiven av fjord, ängar, åkrar och öppna vidder. Stan ligger högt och från flera platser är det underbar utsikt över ängarna och fjorden. Den natursköna turen 'Marguritrutten' leder genom Gedsted.
Det finns möjligheter för inköp av dagligvaror i Gedsted och i affärsstaden Aalestrup, 10 km därifrån, hittar Ni flera butiker och restauranger. Den närmaste större staden Viborg, 29 km därifrån, erbjuder bra shopping, sightseeing, aktivitetsmöjligheter och sevärdheter för hela familjen.
Gedsted är en bra utgångspunkt för en aktiv semester, antingen Ni vill surfa, spela golf, fiska, vandra eller cykla i den omväxlande naturen.

- Gedsted

Herrgården Hessel, den enda bevarade, stråtäckta herrgården i Danmark, ligger på den fridlysta Lounshalvön i Hvalpsund. Här kan Ni uppleva hur herrskap och tjänstefolk levde förr i tiden (11 km).
Det vackert belägna Stenålderscentret i Ertebølle, skildrar naturen i och omkring Ertebølle för 6-7000 år sedan, liksom hur människorna levde i den miljön. Bl a utställes arkeologiska fynd av hushållsavfall (køkkenmødding) från stenåldern. En rekonstruerad boplats visar hur dåtidens boende såg ut (16km).