Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Hostrup

Hostrup på Salling är en trevlig och familjevänlig semesterort vid en utmärkt badstrand.

Sommarstugeområdet Hostrup ligger på Sallings sydkust i Limfjorden, ut mot Venø bukt och Kås Bredning och nära Vinderup. Hostrup är omgiven av lugn och orörd natur. Det finns möjligheter till inköp av dagligvaror i Lihme och Lem, bägge ligger 4 km från Hostrup, eller i Skive, som ligger 21 km öster ut. Det finns en restaurang i Gyldendal hamn, 2 km norr ut.
Här har Ni möjligheter för att koppla av, vara aktiva i naturen och ha semester i lugna och natursköna omgivningar tätt vid fjord, fågelområden, herrgårdar, en borg och andra intressanta, kulturella sevärdheter.

- Hostrup

Den gamla herrgården, Hostrup Hovedgård, ligger precis nere vid Limfjorden, omgiven av åkrar och grönområden.
Från Lihme (4 km) kan Ni åka på seglats på Limfjorden med veteranfärjan Cathrine K. och njuta av en underbar sommardag på vattnet med vacker utsikt in mot land.
Hjerl Hede Frilandsmuseum i Vinderup är ett spännande och levande museum för hela familjen. Gå och titta på hur utställningen levandegör hur folk på landet levde sitt dagliga liv för 150 år sedan (13 km).
Spøttrup Borg i Spøttrup, är Danmarks bäst bevarade medeltidsborg. På Spøttrup
Borgmuseum kan Ni se, hur människor under årens lopp, har levt under tuffa omständigheter i den vackra medeltidsborgen. Upplev också läke- och krydd- och rosenträdgården (14 km). Det arrangeras dessutom aktiviteter, musik, utställningar, teater och marknadsdagar här.