Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Klitgaard

Det trevliga semesterstugeområdet vid Klitgaard Fiskerleje ligger i fredliga och charmiga omgivningar vid Limfjorden.

Klitgaard är ett lugnt och trevligt semesterstugeområde, som ligger vid Limfjordens södra del - mellan Nibe och Nørholm. Området har funnits i många år, och de höga, avskärmande och lägivande träden härstammar från den tiden då, området etablerades. Här kan ni njuta av områdets friska havsbris, lugnet, vinden i träden och fåglarnas kvitter. Semesterstugeområdet omges av Limfjorden, små, snirklande vägar, sädesfält och betande boskap på ängar med Limfjorden i bakgrunden. Går ni ned till fjorden på kvällen, kan ni njuta av den vackra solnedgången, som färgar både himmel och fjord orangea.
6 km längre bort, finns den närmaste staden, Nibe, som kan erbjuda butiker, restauranger och en trevlig småbåtshamn. På 17 km avstånd ligger Aalborgs City Syd med butiker och storcentra, och det är 20 km till Aalborg centrum, där det finns gågator, butiker, restauranger, sevärdheter och ett flertal kulturella utbud.

- Klitgaard

På Vildtfarm Nord, på vägen mot Nibe, kan ni uppleva djur som t. ex. tvättbjörnar, frilandsgrisar, rådjur, skotsk höglandsboskap, åsnor, gäss och påfåglar. Djuren finns utomhus, vilket ger er möjlighet att följa deras naturliga beteende (3 km).
Besök Nibe, som kan uppvisa en karaktärsfylld hamn , caféer, butiker och Nibe Bryghus, där ni kan njuta av nybryggt specialöl (6 km).
I Vokslev Kalkgrav kan ni se på spår av djurliv för miljoner år sedan och kanske ha turen att hitta en förstenad sjöborre (9 km).
Den vackra herrgården, St. Restrup Herregaard, har bl. a en butik för brukskonst och en vinkällare, som är öppen varje lördag (10 km).