Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Nyköbing Mors

Sommarstugeområdet i Nykøbing Mors är lugnt och trevligt beläget vid Limfjorden.

Handelsstaden Nykøbing är 'huvudstaden' på Mors. Upplev de små, trevliga gatorna i hamnkvarteret med de gamla arbetarbostäderna. Nykøbing Hamn ligger i förlängningen av den stämningsfyllda gågatan, och här finner Ni en trevlig atmosfär i hamnen och flera bra restauranger.
Ørodde är landtungan, som inramar bukten i Nykøbing. Detta är stadens rekreations område med badstrand, grönområden och sportanläggning.

- Nyköbing Mors

Mors är en inspirerande plats för konstnärer och överallt på Mors finner Ni gallerier, utställningar, samlingar och museer.
Dueholm Kloster i Nykøbing, är stadens äldsta nu bevarade byggnad, som grundlades av Johanitterordern 1371. I dag är det utställningar i de fem historiska byggnaderna.
Det äventyrsaktiga Højriis Slott, söder om Nykøbing, är en av Danmarks äldsta herrgårdar och är i dag öppet för offentligheten.
Jesperhus Blomsterpark är Nordens största blomsterpark med färgrika blomsterarrangemang, junglezoo med bl.a. vackra tropiska fåglar, pirat-, lek- och vattenland med diverse aktiviteter (5 km).
'Skarregaard' är en gammal, välbevarad släktgård i naturskön omgivning. Gården fungerar idag som ett lantbruksmuseum (17 km).
På Molermuseet i Hesselbjerg, visas en utställning av 55 Mio år gamla fossiler molersluttningen Hanklit (18 km).
Morsø Traktormuseum har en fantastisk samling av 70 traktorer.