Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Sillerslev

Det fridfulla semesterområdet Sillerslev är beläget i den sydvästra änden av Mors, ut mot Sallingsund och Kås Bredning.

Fiskeläget Sillerslev är omgivet av ett öppet landskap, som inbjuder till att bada, fiska, surfa, segla, vandra, cykla, njuta av naturen och koppla av. I den mysiga fiske- och småbåtshamnen kan ni äta, följa fiskarnas aktiviteter samt då och då köpa färsk fisk. Vid hamnen hittar ni både strand och lekplats. Nära hamnen har man uppfört två fyrtorn, som annars är sällsynt i Limfjordslandet. Sommarstugeområdet Sillerslevøre är en idealisk utgångspunkt för en aktiv semester, och samtidigt ligger området nära sevärdheter för hela familjen.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i Sillerslev, och önskar ni ett bredare urval av butiker och matställen, ligger Nykøbing Mors bara 18 km härifrån.

- Sillerslev

Jesperhus Blomsterpark är nordens största blomsterpark med färgrika blomsterarrangemang, djungelzoo med bl.a. vackra tropiska fåglar samt pirat-, lek- och vattenland med diverse aktiviteter (14 km).
Handelsstaden Nykøbing är 'hovedstaden' på Mors. Upplev de små mysiga gatorna i hamnkvarteret med de gamla arbetarbostäderna. Nykøbing Havn ligger i förlängningen av den stämningsfyllda gågatan, och här finner ni en härlig, lokal hamnatmosfär och flera bra matserveringar (18 km).
Dueholm Kloster i Nykøbing är byns äldsta bevarade byggnad, vilken grundades av Johanniterorden 1371. Idag är det utställningar i de fem historiska byggnaderna.
Mors är en inspirerande plats för konstnärer, och överallt på Mors hittar ni gallerier, utställningar, samlingar och museer.

 
  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4205,-

    

   Sillerslev Stuga, Sillerslev

   Reg. nr.: 33-1026

   200 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Stuga på landet, Sillerslev

   Reg. nr.: 33-1024

   300 m till vattnet

   Sovplatser: 10

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Stuga, Sillerslev

   Reg. nr.: 33-1025

   400 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2