Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Toftum Bjerge

Toftum Bjerge är ett vackert naturområde, beläget vid Limfjorden, ute vid Nissum Bredning, c:a 9 km norr om Struer.

Det natursköna och välbesökta sommarstugeområdet ligger mitt i det backiga fjordlandskapet och appellerar till både barnfamiljer, fritidsfiskare, golfspelare och naturälskare. Här är det frid, ro, bra stränder och härlig natur. Från de markanta och 50 m höga kustklinterna vid Toftum Bjerge kan ni få en enastående utsikt över Limfjorden mot Thyborøn, Thy, Thyholm och Oddesund.
Det finns flera matställen samt möjlighet till inköp av dagligvaror i närområdet, och 9 km härifrån bjuder Struer på butiker, restauranger, sevärdheter och Limfjordens största småbåtshamn.

- Toftum Bjerge

Besök Struer, som förutom att ha Limfjordens största småbåtshamn, också kan bjuda på mysigt byliv samt flera gallerier och sevärdheter. Det kulturhistoriska museet Struer Museum är inrättat i byns äldsta fastighet, Torngård, och här kan ni bl.a. uppleva en gammal bondestuga, en flaskskeppsutställning, en forntidsutställning och en utställning om B&O (9 km).
På Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved vid Struer kan ni se de intressanta, skiftande utställningarna.
Lemvig bjuder på många kulturella sevärdheter, bl.a. flera museer, samt bra shoppingmöjligheter och matserveringar. I Lemvig Havn, som primärt är en fiskehamn, håller man varje morgon offentlig fiskeauktion (16 km).
Lemvig Museum är ett spännande, lokalhistoriskt och lite gammaldags museum med bl.a. skulpturer och målningar.