Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Trend

Trend ligger ut mot Limfjorden, omgiven av fält och skog och med utsikt till både Livø och Fur.

Till den lilla byn Trend hör ett trevligt semesterområde med många fina stugor. Vissa stugor ligger ganska väldigt nära stranden, och andra semesterstugor ligger något högre upp i vacker skogsmiljö bakom kusten. I det här semesterorådet är ni omgiven av storslagen natur, lugn och ro, massor av frisk luft och strand med utmärkta möjligheter för kitesurfing. Trend har en matbutik och ett par matställen. Annars finns det bra inköpsmöjligheter i Ranum, 5 km från Trend. Lite längre bort hittar ni Løgstør, Farsø och Aars.
Trend är ett attraktivt semesterområde för den aktiva familjen och för alla, som söker vacker natur och lugn och ro.

- Trend

Vid Bjørnsholm Bugt, i närheten av Trend, ligger det imponerande trelängade medeltidsklostret Vitskøl Kloster från 1157. Här finns det möjlighet att uppleva kyrkoruinen, kryddträdgården och platsen med de vackra byggnaderna.
Ertebølle-kulturen vittnar om bosättningarna kring Limfjorden under stenåldern för flera tusen år sedan. Vid Ertebølle blev den första komposten utgrävd 1890. Vid Stenaldercentret i Ertebølle informeras om stenålderssamhället.
Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvön Louns vid Hvalpsund.
Fästningsanläggningen Aggersborg från 980 är en av de största ringborgarna i Danmark med spår av 48 långhus. Vikingaborgen ligger mycket strategiskt vid Limfjordens smalaste ställe.
På flera platser i området hittar ni konsthantverkare, som gärna öppnar sina verkstäder för besökande.