Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Vester Assels

Vester Assels på södra Mors ligger i stillsamma omgivningar med stränder och omväxlande natur.

Vill ni semestra i ett lugnt, grönt område med bra fiskemöjligheter, är Vester Assels en lämplig plats. Här har ni vatten på flera sidor av de öppna, gröna landskapen, utsikt över fjorden och över kuststräckor, som är perfekta för fiske. Vester Assels en bra utgångspunkt för en aktiv semester, eftersom ni kan fiska, spela golf, bada, surfa och cykla i närheten av er stuga, och samtidigt har ni nära till sevärdheter för hela familjen.
Ni kan köpa mat i närområdet, och vill ni ha ett större utbud av butiker och matställen, ligger öns största stad Nykøbing Mors bara 20 km från Vester Assels.

- Vester Assels

Højriis slott på den södra delen av Mors, är en av Danmarks äldsta herrgårdar och framstår idag med vackra, trappgavlar och ett torn. Ni kan besöka det spännande slottet och delta i lösningen av en mordgåta ... eller ta en promenad i de natursköna skogsområdena, som ligger ända nere vid Limfjorden (13 km).
Jesperhus är en jättestor och färgsprakande blomsterpark med djungelzoo, pirat-, lek- och badland. Här hittar ni aktiviteter och evenemang för hela familjen (15 km).
Överallt på Mors kan ni titta in i konsthantverkarnas verkstäder och gallerier.