Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Vile

Det fridfulla och mysiga semesterområdet Vile är beläget vid Limfjorden i Harre Vig på halvön Salling.

Området kring Vile är lugnt och präglat av vackra naturlandskap. Platsen appellerar i synnerhet till fritidsfiskare och andra som njuter av att befinna sig i frisk luft och härlig natur.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror samt flera lokala sevärdheter och aktivitetsmöjligheter i området. I Glyngøre, 6 km norr om Vile, finns det flera butiker och matställen.

- Vile

Sallingsund och Omegns Museum är beläget i Glyngøre och visar en utställning om Sallingbanen, fiske och fotografering. Dessutom finns det olika specialutställningar (6 km).
Jesperhus Blomsterpark vid Nykøbing Mors är nordens största blomsterpark med djungelzoo, lekland och vattenland (8 km).
Det sagoaktiga Højriis Slott, vid Nykøbing, är en av Danmarks äldsta herrgårdar och är idag öppen för allmänheten. Här hittar ni bl.a. en utställning om Törnrosas drömmar (11 km).
Spøttrup Borg i Spøttrup, lite söder om Vile, är Danmarks bäst bevarade medeltidsborg. På Spøttrup Borgmuseum kan ni se hur människor har levt på den barska, vackra medeltidsborgen genom tiderna. Upplev också läkeörts-, krydd- och rosenträdgården. Här arrangeras dessutom aktiviteter, musik, utställningar, teater och marknadsdagar.