Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Göttrup

Semester i ostörd natur med många aktivitetsmöjligheter - bara 10 km från Västerhavet.

Om Ni verkligen har lust för att koppla av, bör Ni ta semester i de vackra omgivningarna kring Gøttrup. Stugan ligger mellan Västerhavets underbara stränder, den milda Limfjorden och bara 57 km från den spännande medeltidsstaden Aalborg, där det finns massor av bra shoppingmöjligheter och många intressanta museer, med utställningar om vikingar, sjöfarare och munkar.
Upplev ett stugområde som präglas av en fantastisk natur, fiska i havet eller i de många fiskesjöarna och njut av fångsten till middag. Prova en av Danmarks bästa golfbanor och ta med barnen till en nöjespark med vilda rutschbanor och ett spännande äventyrsbad. Stugans läge gör detta helt möjligt. Om Ni vill ha en totalt ostörd semester, kan Ni handla dagligvaror endast tre km längre bort från stugan och på det sättet köpa allt som Ni behöver för ett par ostörda dagar.

- Göttrup

7 km norr om stugan ligger staden Fjerritslev med intressanta aktivitetsmöjligheter.
Besök t. ex Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi och smaka på de sockerfria karamellerna. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum är Nordeuropas bäst bevarade lantbryggeri. Bryggeriet står intakt med sina över 100 år gamla bryggkittlar, jäskar och oljefat - som om det precis hade blivit övergivet av bryggeriarbetarna.
I Fjerritslev har Ni även möjligheter för att besöka Han Herred Naturcenter där Ni kan lära Er mer om områdets växt- och djurliv.
Den gamle Købmandsgården har ett stort sortiment av färdiga lapptäcken, konst och lappverk såväl som tyg och sytillbehör. Det f. d. stallet är omgjort till butik med ett omfångsrikt urval av bl. a brukskonst och frostsäkra figurer och krukor för trädgården och terrassen. Här kan Ni gå och strosa omkring i lugn och ro.