Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Hirtshals

Hirtshals har en omväxlande natur, kultur, stadsliv och aktiviteter i en skön förening.

Den trevliga fiske- och handelsstaden Hirtshals omges av det brusande Västerhavet och ett vackert landskap med sanddyner. Staden har en stor, mysig fiskehamn, en gågata med ett aktivt affärsliv, flera restauranger och caféer, intressanta museer och gallerier och ett karaktäristiskt fyrtorn. De härliga badstränderna, den vackra naturen, de många aktivitetsmöjligheterna och sevärdheterna gör Hirtshals till ett perfekt semestermål för hela familjen.

- Hirtshals

Hirtshals och området omkring staden har många konsthantverkare. Titta bl. a in hos skulptörer, konstnärer, glasblåsare, bärnstensslipare och krukmakare i deras verkstäder och ateljéer.
Norsjömuseet har Europas största saltvattensakvarium - Oceanariet på 4,5 milj. liter vatten. På Nordsjömuseet kan Ni se ca 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, och några kan Ni även ta på.
I Hirtshals kan Ni dessutom besöka Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget och flera andra museer, som belyser områdets natur- och kulturhistoria.
De 144 trappstegen i Hirtshals Fyr för Er upp till 35 m höjd och Ni får en fantastisk utsikt över havet, kusten och landet.
Hirtshals Fun Park är ett stort lantbruk som tar emot besök. Där finns många djur och fåglar och aktiviteter för barn i alla åldrar. Här kan Ni bl. a klappa djuren, rida på ponnyhästar, spela minigolf, skjuta med pil och båge och baka snurrade bröd i indianlägren (2 km söderut).