Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Hulsig

Hulsig - Semester i närheten av Skagen, mitt i natur-attraktioner

Om ni har semester i Skagen, kan ni uppleva den fascinerande naturen mellan Västerhavet och Kattegatt och stå på Grenen, spetsen av udden med ett ben i varje hav.
Skagen, Danmarks nordligaste stad, med de typiska gula husen och känt för de världsberömda Skagenmålarna, ligger bara 14 km från Hulsig.
I Skagen finns ett antal spännande butiker, förstklassiga restauranger med bl. a fiskspecialiteter och bra inköpsmöjligheter. Det går också att handla i affären bara 200 m från er stuga.
Om ni gärna vill bada, finns det också många möjligheter. På ett avstånd, mindre än 2 km från er stuga, finns en härlig strand utmed Kattegat och efter 5 km med bil är ni vid Västerhavet.
Njut av den fantastiskt vackra naturen i ert fritidsområde, men gör även en utflykt till en av de många attraktionerna på norra Jylland, t. ex nöjesparken Fårup Sommerland nära Saltum, som är en upplevelse för hela familjen (79 km).

- Hulsig

Örnereservatet ligger i Tversted. Här kan ni komma ganska nära inpå några av världens största örnar och se hur de fodras i flykten. (13 km).
Den Tillsandade Kyrkan, ligger söder om Skagen (14 km). Den enorma sandflykten i området, är orsaken till att kyrkan begravdes. Med kyrkan som utgångspunkt, kan ni gå på en härlig promenad längs de markerade vandringslederna.
I Skagen, den nordligaste staden i Danmark, finns de typiska gula husen med röda tegeltak och vita knutar. Njut av stämningen i den livliga fiskehamnen och i småbåtshamnen och se vad som inspirerade de kända Skagenmålarna. I Skagen finns ett antal museer, konsthantverkare, butiker och restauranger. Besök t. ex det berömda Skagen Museet mer verk av de välkända Skagenmålarna, Skagens Bamsemusem och Skagen Odde Naturcenter.

 
  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3805,-

    

   Hulsig Semester lägenhet, Hulsig

   Reg. nr.: 10-1604

   1500 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2