Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Kandestederne

Kandestederne är ett vackert rekreationsområde vid Västerhavet längst upp i Danmark.

Stugområdet Kandestederne ligger mellan Gl. Skagen och Bunken på den västra sidan av Skagen Udde. Området erbjuder ett fantastiskt landskap med höga sanddyner, den största öknen och en härlig badstrand. Området är ett gammalt fiske- och jordbrukssamhälle, som har utvecklats till en charmig semesterort med en trevlig och lugn atmosfär. Här befinner ni er i en lugn miljö, en bit bort från det mer livliga Skagen, där ni kan shoppa, äta på café och restaurang och besöka sevärdheter.

- Kandestederne

Råbjerg Mile är Danmarks största vandrande sanddyn och har under årens lopp bildat en miniöken bortanför kusten. Den vandrande sanddynen är ca 35 m hög och från toppen kan ni njuta av en enastående utsikt över havet och området.
Besök Farm Fun i Ålbæk - en familjevänlig djurpark med lekplatser och roliga lekredskap, som hoppborgar, labyrint, linbana och mycket mer. Här kan du komma tätt intill farmens djur, klappa dem och rida på ponnyer bland mycket annat (12 km) .
Den Tillsandade Kyrkan, Sct . Laurenii Kirke, ligger i odlingen, söder om Skagen. Många års drivande sand i området har orsakat, att ni idag endast kan se kyrktornet som sticker upp ovanför sanden (14 km).
I Skagen kan ni uppleva vackra stadsmiljöer med de idylliska gula Skagenhusen och njuta av stämningen i småbåtshamnen. Skagen har en gågata med många specialbutiker, trevliga värdshus och restauranger samt flera gallerier och museer . Missa heller inte en tur till det idylliska och mondäna Gl. Skagen, 15 km norrut.