Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Kjul

Här kan ni ha semester i frisk luft och ren natur vid skog och härlig strand.

Sommarstugeområdet Kjul Strand är beläget c:a 5 km nordost om Hirtshals. På Kjul Strand ligger flera vrak från den tid då den gamla skeppshandeln med Norge skedde härifrån. Nästan alla sommarstugorna i området ligger i en fridlyst klittplantage. Kjul är därför en idealisk semesterort för dem som föredrar att ha semester i natursköna och fridfulla omgivningar.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i området och Hirtshals bjuder på butiker, matställen, sevärdheter och aktivitetsmöjligheter.

- Kjul

Vid Kjul Strand kan ni besöka en keramikverkstad med brukskonst och stengods samt en bildhuggare 'Stinne Teglhus', som formar naturens sten.
Handelsstaden Hirtshals bjuder på en stor hamn, bra inköpsmöjligheter, matställen och sevärdheter (5 km).
De 144 trappstegen i Hirtshals Fyr tar er upp på 35 m höjd och ger er en storslagen utsikt över havet, kusten och landet.
Nordsømuseet i Hirtshals är berömt för Europas största saltvattensakvarium, Oceanariet med 4,5 milj. liter vatten. På Nordsømuseet kan ni uppleva c:a 60 olika fiskarter från hela Nordsjön och några kan ni till och med få röra vid. I Hirtshals kan ni även besöka Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från andra världskriget.