Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Saltum

Saltum Strand är en attraktiv semesterort vid den underbara Västerhavsstranden.

Saltum Strand är ett vackert och trevligt område med skogsbruk beläget i Jammerbugten. Området är mycket populärt, bl. a på grund av naturen, den fantastiska sandstranden, de fina sommarhusen och det perfekta läget i förhållande till semesterorter, nöjen, fiskeparker och golfbanor. Det fridfulla och mycket familjevänliga området har dessutom ett antal aktivitetsmöjligheter för hela familjen.
I Saltum, som ligger ett par kim bortom kusten, finns det butiker och ett par restauranger.

- Saltum

Galleri Saltum Strand i Saltum, finns i ett tidigare mejeri och ställer bl. a ut skulpturer, konst och krukor.
I nöjesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan Ni roa Er med mer än 50 spännande aktiviteter för hela familjen, inkl. Danmarks största äventyrsbad och Danmarks största rutschbana, Falken. När entréavgiften är betald, kan Ni prova alla attraktionerna på Fårup Sommerland (2 km).
Trädgården i Hune är en 6 500 m2 stor vacker, färgsprakande och inspirerande trädgård med bl. a växtförsäljning, försäljning av konst o. dyl. samt ett café (13 km).
Den trevliga och populära semesterorten Blokhus har butiker, restauranger, värdshus, glasskiosker, bowlingcenter, underhållning och stämning (14 km).
På badorten Løkken finns ett karamellfabrik, ett antal butiker, restauranger och värdshus, fiskekuttrar på stranden och underhållning på sommaren (16 km).