Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Slettestrand

Slettestrand ligger mitt i den fantastiska och fridlysta naturen i Jammerbukten.

Slettestrand är ett rekreativt område med något av den vackraste och mest varierande naturen, som Danmark har att bjuda på. Vid den härliga badstranden finns en nedlagd räddningsstation och inte långt ifrån den drar fiskarna fortfarande upp båtarna på stranden vid hemkomsten. I Slettestrand finns en affär och flera restauranger. 10 km bortom kusten finns Fjerritslev med bra inköpsmöjligheter, restauranger och sevärdheter. Den vackra naturen har lockat till sig många konsthantverkare, som i dag har sina bostäder, ateljéer och gallerier här.
För den som älskar naturen, är Slettestrand det perfekta resmålet. Här finns härliga badstränder och rogivande och natursköna omgivningar precis utanför dörren. Inom kort avstånd med bil finns områdets semesterorter, shopping, golfbanor, fiskesjöar, attraktioner och nöjen.

- Slettestrand

Detta område är fullt av konsthantverkare och i deras ateljéer och gallerier visas bl. a keramik, stengods, målningar, raku och glaskonst.
Det karaktäristiska och flott restaurerade Svinkløv Badehotel är mycket vackert beläget på Svinkløv Strand (2 km).
Grønne Strand har Danmarks enda bevarade väderkvarn, som är täckt av ljung runt om (7 km).
Fjerritslev Bryggeri- och Egnsmuseum är Nordeuropas bäst bevarade lantbryggeri. Bryggeriet ser ut som förr i tiden med 100 år gamla bryggarkittlar, jäskar och öltunnor. Bryggerigården, som nu är inrett till museum, omfattar även ett mälteri och en tapphall (10 km). I Fjerritslev kan Ni dessutom besöka Han Herred Naturcenter och få mera information om området, naturen och djurlivet.