Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Svinklöv

Semestermål nära Västerhavet - mellan Jammerbugten och Limfjorden, omgivet av naturområden och vackra stränder.

Ert fritidsområde är perfekt för att titta på fåglar i, promenera, fiska och simma i eller bara för att koppla av i.
Svinkløv är bl. a känt för naturen i Svinkløv Klitplantage och det mondäna och vackert bevarade Svinkløv Badehotel, som har funnits där sedan 1925.
Hotellets fantastiska läge i det isolerade fridlysta området med sanddyner, är ett av Danmarks största, bevarade trähus.
I direkt anslutning till denna idyll ligger Er stuga placerad, mitt bland vackra naturområden - inte långt från Västerhavets härliga sandstränder.
Det finns möjligheter för inköp av dagligvaror, endast 1 km bort och om Ni får riktigt lust för att shoppa, gå på museer och flanera ned för Jomfru Ane Gade, bör Ni besöka den livliga medeltida staden Aalborg (52 km).

- Svinklöv

På en nedlagd och restaurerad lantegendom nära Er stuga, ligger Galleri KC. Här finner Ni modern konst och skulpturer, internationell glaskonst och smycken.
Hos Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi kokas det sockerfria karameller och Ni får naturligtvis provsmaka de ännu ljumna läckerheterna.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum ligger mitt i Fjerritslev och är Nordeuropas bäst bevarade lantbryggeri. Bryggeriet står intakt med sina över 100 år gamla bryggkittlar, jäskar och oljefat - som om det precis hade blivit övergivet av bryggeriarbetarna.
I dag är byggnaden ett sockenmuseum, där man även kan se ett mälteri och en avtappningshall. Från 1897 till 1968 bryggdes det här tusentals liter öl och bayerskt öl tappades till Carlsbergs Bryggerier (9 km).
Fjerritslev har Ni även möjligheter för att besöka Han Herred Naturcenter där Ni kan lära Er mer om områdets växt- och djurliv.