Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Thise

Den lilla byn Thise bjuder på frid, idyll och vackra naturomgivningar.

Thise är en liten by som ligger mysigt, lantligt och naturskönt en bit bakom Vesterhavets kust. Här är ni omgivna av stillhet och oförstörd natur, och omgivningarna inbjuder till vandrings-, cykel- och ridturer samt avkoppling. På grund av den centrala placeringen bakom den nordjylländska västkustens härliga badstränder är det från Thise bara korta avstånd till hav, sevärdheter och större städer.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i området, och 10 km härifrån bjuder Brønderslev på bra inköpsmöjligheter samt flera matställen.

- Thise

Hedeland i Brønderslev är Nordeuropas största rododendronpark med tusentals buskar, fördelade på mer än 125 arter, och under sommarperioden kan ni uppleva en enastående blomsterprakt här (10 km).
Bakom den mysiga turist- och badorten Løkken (11 km) kan ni besöka Børglum Kloster ¿ ett vackert gammalt munkkloster från 1180-talet med atmosfär, utställningar, kyrka och parkliknande omgivningar (12 km).
Ett sandflyktsmuseum har etablerats i närheten av Rubjerg Knude Fyr från 1900, och från fyren, som kommer att bli översandad inom några få år, är det en fin utsikt över hav och landskap (17 km).