Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Tornby

Tornby Strand är en trevlig semesterort vid den härliga Västerhavsstranden längst upp i bukten Jammerbugten.

Den fantastiska naturen, den friska havsluften och den underbara sandstranden gör Tornby Strand till en attraktiv semesterort. Fritidsstugorna i området är omgivna av ett vackert landskap med lätt kuperade och glest bevuxna hedar och sanddyner som lockar till picknick och promenader.
Bortom Tornby Strand ligger staden Tornby, där Ni hittar de nödvändigaste matbutikerna. Vill Ni ha ett större urval, kan Ni åka till Hirtshals, som har affärer, restauranger, en aktiv hamn och flera sevärdheter (4 km).
Tornby Strand är en perfekt semesterort om Ni vill bo vid vattnet i rogivande omgivningar, men ändå nära aktiviteter, attraktioner och städer.

- Tornby

Tornby Gl. Skole är i dag omgjort till krukmakeri och här kan Ni se brukskeramik och konst, gjorda av blå lera från Tornby Bjerg.
Affärsstaden Hirtshals har en stor hamn, bra inköpsmöjligheter, restauranger och sevärdheter, som t. ex Nordsjömuseet, känt för att ha Europas största saltvattensakvarium, Oceanariet på 4,5 milj. liter vatten. På Nordsjömuseet kan Ni se ca 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, och några kan Ni även ta på (26 km). I Hirtshals kan Ni t. ex också besöka Bunkermuseet Hirtshals 10:e Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget. 144 steg tar Er upp i Hirtshals Fyr och från en höjd på 35 m kan Ni njuta av den storslagna utsikten över havet, kusten och landet (4 km).