Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Tversted

Tversted är en populär, trevlig och mycket vacker semesterort i Tannis bukten.

Den lilla, charmiga byn vid Västerhavet med bara ca 500 fasta invånare, har behållit sin ursprungliga karaktär. Tvested har karaktären av en äkta by, kilometerlånga vita sandstränder, en klittplantage med sjöar och en väderkvarn, konsthantverkare, intressanta sevärdheter och butiker och restauranger. På grund av läget vid havet finns det alltid färska fiskrätter på restaurangernas menyer. Tversted är dessutom känt för sina stora, mycket goda glasstrutar. Ni kan träffa ortens många konstnärer och konsthantverkare i deras gallerier, ateljéer och museer.
Här kan Ni semestra i trevliga omgivningar med frisk luft, ren natur, skog och härlig badstrand och samtidigt vara nära större städer och turistattraktioner för hela familjen.

- Tversted

Området är rikt på konstnärer och konsthantverkare och Ni kan se dem arbeta i sina ateljéer och studior. Besök t. ex papperstillverkare, ljusstöpare, keramiker och smyckestillverkare samt glas- och konstgallerier, som alla ligger i Tversted.
Ett besök i Ørnereservatet i Tuen, hör till en semester i Tvested området. Se på de stolta rovfåglarnas fantastiska flygkonst, kom helt tätt inpå några av världens största örnar och se hur de fodras i flykten (7 km).
Nordsjömuseet i Hirtshals är känt för att ha Europas största saltvattensakvarium, Oceanariet på 4,5 milj. liter vatten. På Nordsjömuseet kan Ni se ca 60 olika arter av fisk från hela Nordsjön, och några kan Ni även ta på (26 km). I Hirtshals kan Ni t. ex också besöka Bunkermuseet Hirtshals 10:e Batteri - en komplett bunkeranläggning med museum från 2:a världskriget (15 km).