Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Vrensted

Vrensted ligger i trivsamma och lantliga omgivningar, 7 km in i landet från Västerhavet, Grønhøj och badorten Løkken.

Den charmiga byn Vrensted ligger bara få kilometer från Västerhavet och några av Nordeuropas bästa badstränder. Här bor ni i fredliga och oförstörda omgivningar mellan åkermarker och grönområden. Från Vrensted är det inte långt till havet eller
till sevärdheter, nöjen och större städer.
I den närliggande semesterorten Løkken finns det en härlig strand, konst, kultur, aktiviteter, butiker, restauranger och värdshus - allt, vad familjen kan önska sig av en sommarstugesemester vid Västerhavet (7 km).
Det finns möjligheter för inköp av dagligvaror i området, och de närliggande städerna Brønderslev (15 km) och Hjørring (23 km) kan erbjuda bra inköpsmöjligheter.

- Vrensted

Besök glasgalleriet ’Den Blå Elefant’ i Vrensted och se på den spännande glaskonsten. Här kan ni även själv prova på att göra glaskonst.
Strax norr om Vrensted kan ni besöka Børglum Kloster - ett vackert, gammalt munkkloster från 1180-talet med atmosfär, varierande utställningar, kyrka och parkliknande omgivningar (6 km).
I Family Farm Fun Park i Vittrup kan ni klappa och mata de tama husdjuren, rida på ponnyer, köra leksakstraktor, prova vattencyklar på en stor sjö och ha picknick i de natursköna omgivningarna (6 km).
I den charmerande badorten Løkken finns det gamla fiskarstugor, museer, gallerier, konsthantverkare, karamellkokeri, ljusstöpning, matställen, värdshus och butiker. På Løkken Strand kan ni se fiskekuttrarna bli uppdragna på land efter en tur på havet och härifrån kan ni köpa nyfångad fisk med hem.