Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Söndervig

Søndervig är en modern och populär badort mellan Västerhavet och Ringkøbing Fjord.

Den fantastiska naturen, den vänliga miljön vid Ringkøbing Fjord, de kilometerlånga sandstränderna vid Västerhavet, de fina sommarhusen och de många aktivitetsmöjligheterna gör Søndervig till en attraktiv semesterdestination och får varje år besök av många gäster. Här finns något för alla - ni kan besöka museer eller hamnmiljöer, bowla, bada i havet eller vattenland, kite och windsurfa, spela golf, promernera, cykla eller rida.
Søndervig har ett inköpscenter till vardagliga behov. Dessutom finns det många bra restauranger i Søndervig.

- Söndervig

Från den 38 m höga Nr. Lyngvig Fyr, 6 km söder om Søndervig, kan ni njuta av den fantastiska utsikten över Västerhavet och landskapet. Vid foten av fyren kan ni se och lära er mer om områdets växter och djur.
Den gamla vackra köpstaden Ringkøbing med de röda tegeltaken och de gamla kullerstensbelagda gatorna ligger ca. 9 km från Søndervig. Staden är gemytlig och charmig och har flera museer, gallerier och konsthantverkare som arbetar i sina verkstäder.
Den pittoreska hamnstaden Hvide Sande ligger mitt på halvön Holmsland Klit. Här kan ni bl. a. besöka ’Fiskernes Hus - Vestkystakvariet’, fiskeauktioner och ett ljusstöperi (12 km).
Fiske- och Familjeparken West i Hee är en lekplats för hela familjen. Här finns ett badland och ni kan köra gokart, klappa getter, hoppa på hoppkuddar, åka tåg, leka på lekplatsen och fiska i de 3 stora fiskesjöarna (18 km).