Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Arnager

Arnager är ett litet, fridfullt och mycket trevligt fiskeläge på Bornholms sydkust.

Karaktäristiskt för Arnager är dens öhamn, som är förbunden med fastlandet via en 200 meter lång träbro. I den stämningsfulla byn finns ett sillrökeri, ett matställe samt ett galleri som är inrättat i en gammal bondgård mitt i byn.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i området, bl.a. vid Nylars, 4 km norrut. Därutöver hittar ni bra inköpsmöjligheter, matställen, kulturella erbjudanden och aktiviteter för hela familjen i Rønne, 9 km mot nordväst.

- Arnager

Vid Arnager hittar ni en liten gånggrift från den yngre stenåldern.
Ta en tur till Rønne och upplev bl.a. den trevliga atmosfären i småbåtshamnen. Staden kan dessutom bjuda på museer, bowlinghall, simhall, bra shoppingmöjligheter och restauranger. Hjorts Fabrik är Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård är Bornholms By- och Havemuseum. Bornholms Museum visar en arkeologisk samling med 2 000 guldgubbar, kyrkoinventarier, bornholmerur och mycket annat (9 km).
NaturBornholm i Åkirkeby berättar historien om Bornholms natur - ända från uppstigandet i den glödande lavan för mer än 1 miljard år sedan (21 km).
De fyra rundkyrkorna; Østerlars, Olsker, Nylars och Nyker är Bornholms kännetecken. Upplev de karaktäristiska, vitkalkade kyrkorna, som är över 800 år gamla.