Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Rutsker Höjlyng

Tag semester i en dramatisk natur på den vackra klippön, som bjuder på upplevelser för hela familjen.

Rutsker Højlyng är belägen vid den lilla byn Rutsker i det vackra, klippiga norra Bornholm, som kännetecknas av lugn och ro, frisk luft, spektakulär natur, klippstenar, bra vandringsleder, flotta solnedgångar och trevliga fiskelägen. Här kan ni njuta av naturen, observera fåglar, smaka på färskrökt fisk, utforska grottor och borgruiner, spela golf, fiska, bada eller gå på utflykt till några av Bornholms pittoreska städer och spännande attraktioner.
Den närmaste större städerna med affärer och restauranger är Hasle (6 km) och Allinge (8 km).

- Rutsker Höjlyng

Den store klippgrottan Jons Kapel ligger vid vattnet, 3 km från Rutsker Højlyng. En trappa leder genom en klyfta och ned till grottan.
På den högsta punkten i området kan Ni besöka den flotta, vita rundkyrkan St. Ols.
Utanför Rutsker kan Ni se de genuina, charmiga fiskelägena Helligpeder och Teglkås (bägge 4 km).
Hasle Silderøgeri med de 4 skorstenarna är inrett som museum, men fungerar fortfarande som traditionellt rökeri. Titta på fiskarna som hänger på rad i de gamla rökugnarna och prova några av specialiteterna (6 km).
Hammershus är en imponerande gammal borg från omkring 1250, som höjer sig på en brant klippkulle på nordspetsen av Bornholm. Den vackert belägna borgruinen är Bornholms mest besökta attraktion. Borgen blev övergiven omkring år 1745 och förföll därefter. I dag är ruinerna ett fridlyst minnesmärke och en sevärdhet i särklass (8 km).
Många konsthantverkare har sina bostäder på ön och på flera ställen går det att besöka skulptörer, glasblåsare, keramiker och målare.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Rutsker Höjlyng Stuga på landet, Rutsker Höjlyng

   Reg. nr.: 95-5811

   3000 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2