Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Longelse

Semesterorten Longelse ligger vid Langelands östkust, strax söder om Spodsbjerg.

Sommarstugeområdet Longelse ligger vid vattnet och det två små byarna på landet, Nørre och Sønder Longelse ligger ett par kilometer kusten. Ett par kilometer norr ut ligger den gamla, pittoreska fiskestaden Spodsbjerg med en liten, idyllisk fiskehamn, en småbåtshamn samt en färjehamn med förbindelse till Lolland.
Longelse är ett trevlig, lugn och naturskön semesterort, som särskilt vänder sig till naturälskare, sportfiskare och andra, som önskar att koppla av i lugna omgivningar. Det finns möjlighet för inköp av dagligvaror i de två små byarna Nørre och Sønder Longelse och 9 km härifrån ligger Langelands 'huvudstad' Rudkøbing med många affärer, restauranger, erbjudanden om aktiviteter och sevärdheter.

- Longelse

På Galleri Langeland utställes och säljs ett brett urval av lokal konst och konsthantverk under hela sommaren. Här arrangeras det också skiftande utställningar. Ett spännande galleri för konstintresserade (2 km).
Den 700 år gamla handelsstaden Rudkøbing är Langelands största stad och här kan Ni uppleva de ursprungliga vackra husen. Langeland Museum i Rudkøbing utställer forntidssamlingar med bl. a vapen, silvermynt, glas och silverföremål (9 km).
I Humble på Sydlangeland finner Ni den välbevarade långdösen 'Kong Humbles Grav', som består av 77 stora randstenar som står vid foten av gravkullen (16 km).