Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Aabenraa

Det f.d. fiskeläget Åbenrå är i dag en vackert belägen och attraktiv handelsstad.

Åbenrå ligger i det natursköna Sønderjylland, omgivet av vatten och vacker bokskog. När ni har semester i denna moderna och charmiga skepps- och sjöfartsstaden kan ni uppleva hamnen, den trevliga marinan med tillhörande sandstrand, en av Danmarks längsta gågator med torg och affärer, en gammal stadsdel kullerstensgator och välbevarade hus samt konstmuseet Brundlund Slott.
Åbenrå är ett intressant semestermål p.g.a. de många forntidsminnena och krigsminnesmärken, den gamla Hærvej, den vackra naturen och de många kulturella och roliga arrangemangen och sevärdheterna.

- Aabenraa

På Sønderjyllands Søfartsmuseum i Åbenrå kan ni se på några av de föremål, som Åbenrå-skeppen tog med sig hem från världen under 1700- och 1800-talet.
Det vackra, vita Brundlund Slott i Åbenrå omges av skog, vatten och trädgårdsanläggning. Slottet är i dag inrett som konstmuseum, som bl. a. har en stor C.W. Eckersberg-samling.
Ta´ en tur till halvön Løjtland, som karaktäriseras av kuperad natur, idylliska vägar, byggda som rännor, vackra gamla hus med halmtak (7 km).
En av Danmarks bäst bevarade forntidsgravar, Myrpold, är vackert belägen vid fjorden i närheten av Avbæk. Gravkammaren innehöll gravgåvor och 10 skelett da den hittades (8 km). Ett par kilometer öster ut ligger långdösen Tvekløft.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Aabenraa Herrgård, Aabenraa

   Reg. nr.: 63-1200

   4000 m till vattnet

   Sovplatser: 23

   Sovrum: 8

    

   Inklusive slutrengöring