Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Årö

Den lilla, fridfulla och idylliska ön Årø är belägen i Lillebælt - alldeles söder om Haderslev Fjords utlopp.

En båttur på bara 7 min. tar er från Årøsund på fastlandet ut till det lilla färjeläget på Årø. Ön är en charmig plats för naturälskare och fritidsfiskare som vill ha en avkopplande semester med lugn och ro. Landskapet på ön är helt flackt och bjuder på ett rikt djurliv. Årø by är en idyllisk bymiljö med halmtakstäckta hus och idylliska krokiga gator. Byn, den mysiga och aktiva fiske- och småbåtshamnen, de gamla gravarna och långdösarna från stenåldern, stengärdena, hålvägarna, inköpsmöjligheterna, matställena samt de fina badstränderna bidrar alltsammans till att göra Årø till en attraktiv semesterdestination.

- Årö

Njut av en tur genom den idylliska bymiljön. De smala gatorna, halmtakstäckta husen, stengärdena, hålvägarna och de många forntidsminnena vittnar om öns bostäder genom många perioder.
Från Årø kan ni, med färjan, nå Jylland på bara 7 min. och t ex besöka den vackra gamla handelsstaden Haderslev, och gå en tur i den fascinerande gamla stadsdelen med domkyrkan eller handla på en av Danmarks mysigaste gågator (16 km).