Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Årösund

Årøsund är ett trevligt semestermål vid Lilla Bält med vacker natur och många aktivitetsmöjligheter.

Hamnstaden Årøsund på Sönderjylland, ligger strax söder om utloppet av Haderslev Fjord, 15 km från Haderslev, och med utsikt till den lilla, idylliska ön Årø. Stadens centrum är den trevliga hamnen med hamnmiljö, skeppsvarv, fiskebåtar och lustbåtar. I Årøsund kan ni bada, segla, fiska, promenera och cykla. Ni kan handla dagligvaror i sta´n och besöka restauranten på det restaurerade och mycket charmerande Årøsund Badhotell.

- Årösund

Efter en kort seglats på 7 minuter från Årøsund kommer ni till den lilla, natursköna ön Årø. Här kan ni njuta av landskapet, gå längs de markerade vandringslederna och njuta av öns trevliga hamn, forntidsminnen, byar med korsvirkeshus, stengärden, hålvägar och de välhållna släktgårdarna.
Besök domkyrkostaden Haderslev med den charmerande stadskärnan, kullerstensgator och trevliga trädgårdar. Här kan ni gå på sightseeing, besöka museer och gallerier samt shoppa och äta (15 km).
Haderslev Dyrehave är ett stort, vackert och kuperat naturområde med skog, öppna grässlätter och ängar. Här lever omkring 20 krondjur och 200 rådjur. Ett stort antal stigar leder er runt om i området (15 km).