Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Bevtoft

Bevtoft är belägen mitt i Sønderjyllands fascinerande natur och nära talrika sevärdheter.

I Bevtoft bor ni centralt i förhållande till många av Sønderjyllands talrika sevärdheter och bara c:a 57 km från den tyska gränsen. Här har ni fina möjligheter att vara aktiva i naturen och odla era intressen. Några få hundra meter från semesterområdet hittar ni t ex den lilla ån Gelså, som bjuder på fina fiskemöjligheter. Dagligvarubutiker finns till förfogande inom en radie av 4 km. Den närmaste större staden är Haderslev, som ligger vid fjorden, och som kan bjuda på många affärer och intressanta museer (c:a 27 km).

- Bevtoft

Handelsstaden Haderslev har en mysig gågata, många grönområden, bl.a. Damparken, en gammal stadsdel med varsamt renoverade hus och samlingar samt en vacker domkyrka. Haderslev museum och Sønderjyllands Arkæologiske Museum är verkligen värda ett besök (27 km).
Ön Kalvø är, på grund av den vackra naturen, den mysiga hamnen och det spännande lilla museet som berättar om ön, värd ett besök (27 km).
Lek vikingar för en dag på Vikingecentret i Ribe, Danmarks äldsta by (33 km). Här kan ni bl.a. möta smeder, vävare och kockar från vikingatiden och besöka deras hus.
Den mysiga ön Barsø präglas av ett backigt landskap med vackra gamla gårdar (33 km). En liten färja tar er från Loddenhøj till den vackra ön.