Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Elvighöj

Elvighøj är belägen vid Drejens Odde i den nordliga delen av Kolding Fjord, 10 km från Kolding.

Det lilla sommarstugeområdet vid Elvighøj ligger helt nära fjorden i ett naturskönt område. Från de flesta husen är det fin utsikt över Kolding Fjord och Lillebælt.
Det gröna, lugna och rekreativa området vänder sig primärt till fritidsfiskare och naturälskare. Det finns möjlighet att göra inköp av dagligvaror ett par km från området. I de närliggande större städerna, Kolding (10 km) och Fredericia (27 km), hittar ni ett stort utbud av aktiviteter, kulturella sevärdheter, attraktioner, butiker och matställen.
Sommarstugeområdet vid Elvighøj ligger naturskönt vid skog och strand med utsikt över Lillebælt.

- Elvighöj

På det vackert belägna museet Trapholt, 5 km väster om Elvighøj, kan ni uppleva intressanta utställningar av modern dansk bildkonst och möbeldesign. Museets samling av konsthantverk omfattar keramik och textil. Keramiksamlingen är en av landets största.
Besök Kolding med mysiga gamla gator, grönområden, bra shoppingmöjligheter, museer, konstgallerier, teater, atmosfärfyllda torg med restauranger och kaféer, ett rikt musik- och nattliv, Slotssøen och den mer än 700 år gamla kungaborgen Koldinghus (10 km).
Den vackra trädgården 'Geografisk Have' i Kolding består av bl.a. en krydd- och läkeörtsträdgård, en rosenträdgård, doftträdgård, ett växthus, samt områden inspirerade av Kina, Japan, Sydamerika, Nordamerika, Canada, Europa och Asien.
Området är dessutom känt för sina många, fina naturområden som t ex Skamlingsbanken, Stendrup Skovene och Solkærenge.