Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Flovt

Flovt är belägen nära en barnvänlig badstrand på Jyllands östkust och c:a 15 km från Haderslev.

När ni har semester i närheten av den gamla handelsstaden Haderslev, har ni rika möjligheter att shoppa och gå på sightseeing. Semesterområdet ligger bara några få hundra meter från den vackra Flovt Strand, och dagligvaror kan inhandlas inom en radie av 5 km. Det finns goda möjligheter att få uppleva några härliga semesterdagar vid Lillebælt, där ni till exempel kan spela golf, vandra, fiska eller besöka ett inspirerande museum.

- Flovt

En sjuminuters färjetur tar er från Årøsund (7 km) till den lilla ön Årø, som har ett rikt djurliv samt en idyllisk bymiljö med halmtakstäckta hus och små krokiga gator.
Besök den gamla handelsstaden Haderslev. Här hittar ni en mysig gågata, många grönområden, en gammal stadsdel med varsamt renoverade hus, flera intressanta museer och samlingar samt en vacker domkyrka (15 km).
Det finns ett otal forntidsminnen här i området. En av Danmarks bäst bevarade gravhögar, Myrpold, är vackert belägen vid Skarrev på Løjt Land (31 km), och härifrån är det en storslagen utsikt över fjorden mot Als och Fyn. Då gravkammaren upptäcktes hittade man där gravgåvor och tio skellett. Ett par km öster härom ligger långdösen Tvekløft. De halmtakstäckta husen på halvön Løjt Land är också värda ett besök.