Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Follerup

Tag semester i rogivande och natursköna omgivningar - här kan Ni vara Er själv och har ändå nära till allt!

Follerup ligger ca 10 km bortom Fredericia, i ett vackert, lugnt och kuperat naturområde med åkermarker och grönområden.
I detta rekreativa område finner Ni lugn och ro, öppna vidder och vacker oförstörd natur med bl. a en fiskrik å och en sjö. Inte långt från Follerup finns det härliga badstränder, vackra naturområden, fritidsaktiviteter, städer som Fredericia (10 km), Vejle (17 km) och Kolding (26 km) samt flera av Jyllands mest populära attraktioner.
Det finns möjligheter att handla dagligvaror i området och på kort avstånd härifrån, erbjuder de större städerna på bra möjligheter att handla, restauranger och sevärdheter.

- Follerup

Gammelby Mølle är en 200 år gammal vattenkvarn i Mølleådalen i Follerup. Gå och se kvarnen och utställningen med de flotta målningarna och museumsbutiken.
Den fridlysta Børkop Vandmølle ligger idyllisk i natursköna omgivningar och är bl. a känd över hela landet, för den gourmetrestaurang, som finns på denna plats. Vattenkvarnen är fortfarande i drift några timmar i veckan och här säljs det nymalet mjöl och gryn.
Här finns också ett lokalhistoriskt museum, som omfattar lantbruksredskap och hantverksredskap från förr i tiden (10 km).
Den gamla fästningen och staden Fredericia är 350 år gamla. Staden är vackert belägen vid Lilla Bält och är omgiven av Nordeuropas bäst bevarade skansar. Här finns också Danmarks största gratis lekplats 'Madsby Legepark' (11 km).
Vejle är en trevlig affärsstad med många spännande butiker, bra restauranger och kulturella erbjudanden. Vejles varumärke är en vit väderkvarn från 1846 (17 km).