Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Frydenborg

I Frydenborg är det ostört lugn och ro, vatten och gröna omgivningar.

Det lilla fiskeläget Frydenborg är beläget ute vid Lilla Bält på den vackra Stenderuphalvön ¿ strax sydöst om Kolding. Från området, som är omgivet av havet, åkermarker och skogar med forntidsminnen, kan Ni njuta av utsikten till Fyn, Fænø och Fænø Kalv.
Det rogivande och orörda området är ett perfekt semestermål för bl. a sportfiskare, naturälskare och historiskt intresserade personer. Runt omkring finns det möjligheter till inköp av dagligvaror och 15 km öster om Frydenborg ligger Kolding med sevärdheter och aktiviteter för hela familjen samt bra shopping och restauranger.

- Frydenborg

I Sønder Stenderup kan Ni titta på Ateljes - en spännande och annorlunda ateljé med bl. a målningar, glaskonst, trä- och järnfigurer (5 km).
Besök Kolding med de trevliga gamla gatorna, grön områdena, bra shoppingmöjligheter, museer, konstgallerier, teater, torg med mycket atmosfär med restauranger och caféer, ett rikt musik- och nattliv, Slotssøen och den mer än 700 år gamla kungaborgen Koldinghus (15 km). På Koldinghus kan Ni bl. a se på samlingar från 1500-talet och fram till i dag, riddarsalen och fängelset i källaren.
Den vackra trädgården 'Geografisk Have' i Kolding består bl. a av en örtagård med läkeväxter, en rosenträdgård, doftträdgården, ett växthus samt områden, med inspiration från Kina, Japan, Sydamerika, Nordamerika, Canada, Europa och Asien.
På det vackert belägna Trapholt kan Ni titta på intressanta utställningar med modern, dansk bildkonst och möbeldesign samt samlingar av konsthantverk, keramik och textil (19 km).