Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Fynshav

Den lilla hamnstaden Fynshav ligger på Als och är omgiven av de vackraste skogar.

I den lilla hamnstaden Fynshav händer det alltid något. Njut av de rena badstränderna, besök båthamnen eller ta en tur på gocart banan, som bara ligger 3 km fån sommarstugeområdet. Sommarstugorna ligger på östsidan av ön Als, nära till matvaruaffärer (ca 300 m) och Lillebælt. Sønderborg är en vackert belägen stad med bra inköpsmöjligheter, restauranger, många museer och aktivitetsmöjligheter (16 km). Direkt intill sommarstugeområdet finner Ni de vackra skogsområdena Nørreskov och Oleskobbel.

- Fynshav

Høruphav (ca 16 km) är ett litet, trevligt fiskeläge med båthamn. Njut av de olika intrycken eller följ en vandringsstig ute i naturområdet Trillen, där Ni från ett utsiktstorn kan se på fågellivet. Glasblåsarverkstaden, Dansk Glaskunst i Høruphav är också värt ett besök. Upplev butiken och verkstaden där bara sand, soda, kalk och godkända färg- och råmaterial användes. Dansk Glaskunst är den enda glasblåsarverkstaden i Nordeuropa, som lägger in sten i massivt, handgjort glas.
Besök staden Sønderborg (ca 16 km) med dess vackra hamn, de historiska byggnaderna, de bra inköpsmöjligheterna och slottet där Ni kan beundra samlingar från medeltiden och fram till nutid.
På Danfoss Museum och Teknorama, som ligger precis vid sidan om Danfoss fabriken i Nordborg (ca 23 km), kan Ni uppleva ett industriäventyr om nutidens och framtidens teknologi.