Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Genner Strand

I Genner Strand, där naturen, den lilla jollehamnen och svanarna skapare en idyllisk stämning.

Genner Strand ligger strax norr om halvön Løjt Land, längst inne i Genner Bugt, 10 km norr om Aabenraa och 17 km söder om Haderslev. Området är omgivet av stillsam, sydjylländsk natur med skog, åkrar och stränder.
Precis utanför Genner Strand ligger den lilla, vackra ön Kalvø. En fördämning förbinder ön med fastlandet och en markerad naturstig leder Er, de ca 1.5 km runt omkring ön.
Det finns inköpsmöjligheter i Genner, 3 km från kusten och i Løjt Kirkeby, 6 km söder om Genner Strand samt i Aabenraa.

- Genner Strand

Den lilla ön Kalvø är bl. a på grund av den vackra naturen, den trevliga hamnen och det lilla spännande museet, som berättar om öns historia, värt ett besök.
Løjtland utmärks av vackra, restaurerade hus med halmtak, som bara det är en sevärdhet.
Söder om Haderslev ligger Hadeslev Tunneldal, som bl. a innehåller Tunneldalen, Pamhule Skov och Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave och Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave är ett 100 ha stort, flott och kuperat område med skog, öppna grässlätter och ängar. Här lever ca 100 rådjur. Den flotta Pamhule Skov är en ca 300 ha stor skog med ett rikt djurliv och många kullar och sluttningar. I Tunneldalen finns 4 markerade vandringsleder samt ett antal stigar, som ger möjlighet till att uppleva den enastående naturen till fots eller på cykel.