Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Köbingsmark

Købingsmark på Norra Als är en lugn och familjevänlig semesterort i gröna omgivningar, alldeles vid den fina badstranden.

Sommarstugeområdet Købingsmark är beläget allra längst norrut på Als, alldeles ut mot Lillebælt, och c:a 5 km från Nordborg. Området är beläget i fridfulla omgivningar, precis vid den bästa stranden på Nordals, och omgivet av skogs- och naturområden.
Det finns möjligheter att handla dagligvaror i området under sommarhalvåret och i Nordborg finns det flera butiker och matställen.

- Köbingsmark

Nordborg Slott från 1150 ligger på en ö i Nordborg Sø. Slottet som är öppet för alla är omgivet av en vacker park. I gamla sta´n i Nordborg finns det många spännande, små och skeva byggnader.
Från fyrtornet vid Augustenhof kan ni uppleva en storslagen utsikt över det sønderjylländska fastlandet, Barsø, Lillebælt och ända till Helnæs på Fyn.
I skogarna Blommeskobbel och Oleskobbel på Als östkust, hittar ni Nordeuropas största samling av stendösar.
Runt omkring på ön hittar ni bl.a. många kvarnar, kyrkor, slott, stenåldersboplatser, stendösar, gravhögar och andra historiska minnesmärken. Upplev t ex den legendariska Dybbøl Mølle från 1744, vattenkvarnen Vibæk Mølle vid den heliga bäcken Vibæk, Sønderborg Slott eller Augustenborg Slott.
På Als finns det en lång rad spännande konstverk utomhus samt flera intressanta konstutställningar och gallerier.