Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Kolding

Tillbringa er semester i Kolding och njut av stadsliv, kultur, historia, natur och wellness.

Skulle ni vilja bo med stadsliv, sevärdheter, kulturella upplevelser, restauranger, caféer och butiker precis utanför dörren, så är Kolding ett idealiskt semestermål för er. Ni kan gå på upptäcktsfärd på Koldings charmiga gamla gator, njuta av grönområden och parker, och besöka de många museerna, konstgallerierna och teatrarna, som staden erbjuder. Koppla av på de stämningsfulla torgen med restauranger och caféer och utnyttja er av det rika musik- och kulturlivet.
Bland Kolding mest berömda sevärdheter är den mer än 700 år gamla kungaborgen Koldinghus vid Slottssjön, konst- och designmuseet Trapholt samt det inbjudande badlandet och wellness-centret Slotssjöbadet.

- Kolding

Geografisk Trädgård är en stor, vacker botanisk trädgård, där växterna är klassificerade efter deras ursprungsland. Trädgården innehåller också tre växthus, en djurinhägnad, två lekplatser och flera tematrädgårdar.
I det gamla kungliga slottet Koldinghus kan ni besöka en spännande fängelsehåla, ett museum med permanenta och växlande utställningar och ett historiecentrum.
På Trapholt kan ni låta er inspireras av museets utställningar av bildkonst, konsthantverk, design och möbeldesign.