Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Lunderskov

Lunderskov bjuder på en vacker, sydjylländsk natur och korta avstånd till städer och sevärdheter.

Lunderskov är en liten, trevlig stationsort i Sønderjyllands gröna natur, 15 km väster om Kolding centrum. Området har fina möjligheter för friluftsliv för hela familjen. Ni kan promenera i skogar, bada i sjöar, fiska och spela golf och om ni vill se på något annat kan en kort biltur ta er till områdets många städer och attraktioner. Ni kan handla dagligvaror i Lunderskov och flera gånger om året kan ni också besöka en lokal marknad här. De närliggande städerna, Vejen och Kolding, har flera sevärdheter och fina shoppingmöjligheter att erbjuda er.

- Lunderskov

Besök Kolding med de gemytliga, gamla gatorna, grönområdena, bra affärer, museer, konstgallerier, teater, charmerande torg med restauranter och caféer, ett rikt musikliv, Slotssjön och den mer än 700 år gamla kungaborgen Koldinghus (15 km).
I den vackra Geografisk Have i Kolding kan ni njuta av anblicken och doften av en krydd- trädgård med läkeörter, en rosenträdgård och en doftträdgård. I den botaniska trädgården finns dessutom flera växthus en djurinhägnad, två lekplatser och områden, som är inspirerade av andra världsdelar. I Vejen hittar ni Vejen Konstmuseum, som har varierande konstutställningar året runt (15 km).