Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Pårup/Silkeborg

Pårup är belägen i en naturskön terräng på den mittjylländska heden, nära Silkeborg. Ett idealiskt område för fritidsfiskare och naturälskare.

Mitt i den storslagna och omväxlande naturen, 15 km väster om Silkeborg och nära Himmelbjerget, Gudenåen och Danmarks vackraste naturområden, ligger Pårup. Vid Pårup finns det speciellt bra fiskemöjligheter i områdets sjöar. Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror samt ett par matställen i byn; bl.a. Pårup Kro, som är en av Danmarks äldsta värdshus från 1544. Ett härligt semestermål för dem som vill vara aktiva i den vackra naturen.

- Pårup/Silkeborg

Missa inte en tur till Himmelbjerget (147 m), varifrån det är en fantastisk utsikt över Julsø, Gudenåen och vackra skogsarealer. Ta ev. turen från Silkeborg till Himmelbjerget med Hjejlen över Julsø.
Förutom Danmarks tredje högsta punkt och världens äldsta ångbåt bjuder Silkeborg också på ett otal kulturella sevärdheter, attraktioner, museer, gallerier, butiker, matställen och nöjen för hela familjen.
Silkeborg Museum är ett kulturhistoriskt museum med bl.a. en järnåldersutställning, en antik glassamling och Tollundmanden - ett mossfynd från forntiden.
Silkeborg Kunstmuseum är vackert beläget direkt ner mot Gudenåen, och huserar bl.a. Asger Jorns samlingar och en keramisk samling.
Konstcentret Silkeborg Bad ligger omgivet av skog och sjö, och här går natur, konst, skulpturer och fina byggnader ihop till en vacker enhet.
AQUA Ferskvands Akvarium är Danmarks enda och Nordeuropas största sötvattensakvarium.

 
  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 5601,-

    

   Pårup/Silkeborg Stuga, Pårup/Silkeborg

   Reg. nr.: 60-4201

   2000 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3