Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Sönderballe Hoved

Sønderballe Hoved ligger i den vackra Genner Bugt, direkt vid den sønderjylländska östkusten.

Semesterområdet Sønderballe Hoved ligger i Genner Bugt och är omgivet av härliga naturområden som inbjuder till vandrings- och cykelturer. Semesterområdet ligger bara några få hundra meter från en skön badstrand och mycket centralt i förhållande till Sønderjyllands sevärdheter. Dagligvaror kan ni handla inom en radie av 5 km och städerna Aabenraa och Haderslev ligger båda inom ett avstånd av c:a 15 km. Här kan ni handla, gå på kafé eller besöka ett museum.

- Sönderballe Hoved

Det finns ett stort antal forntidsminnen i området. En av Danmarks bäst bevarade gravhögar, Myrpold, är vackert belägen mitt emot Skarrev (11 km), härifrån är det en storslagen utsikt över fjorden mot Als och Fyn. Då gravkammaren upptäcktes hittade man där gravgåvor och tio skellett. Ett par km öster härom ligger långdösen Tvekløft. De halmtakstäckta husen på halvön Løjt Land är också värda ett besök.
Besök ön Barsø, där de gamla grusvägarna och gårdarna har bevarats. Njut också av den vackra utsikten från de många kullarna ut över fälten, de många gårdarna, Sønderballe Hoved, Genner Bugt och Løjt Land.