Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Truust

Omringad av klara sjöar, svagt böljande kullar, spännande attraktioner och Jyllands längsta flod, Gudenåen.

Er fritidsbostad ligger i ett vackert naturområde mellan skog, mjukt böljande kullar och ett mångfald av sjöar och floder, som inbjuder till kanotpaddling och simning.
Inom en sträcka av 5 km finns det bra inköpsmöjligheter och om Ni inte själva vill laga mat, kan vi rekommendera att Ni äter middag på den trevliga restaurangen Truust Kro med vänlig personal och många traditionella, danska rätter.
Er fritidsbostad ligger inte långt från varken Danmarks största sevärdheter eller spännande städer.
Silkeborg, med de många museerna och gallerierna och spännande affärer, ligger ca. 15 km från Er fritidsbostad och staden är ett speciellt intressant utflyktsmål för de konstintresserade.
Århus (41 km) lockar bl. a med Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Marselisborg Skoven, de små gränderna i Latinerkvarteret och de många caféerna vid Århus Å.

- Truust

På Jysk Automobilmuseum i Gjern (15 km) kan ni titta på en imponerande samling av 140 restaurerade fordon.
Elmuseet ligger vid Danmarks största vattenkraftverk, Gudenaacentralen (Tangeværket) och utställningarna visar en omfattande samling av föremål, som beskriver strömproduktion, strömfördelning och strömförbrukning sedan 1920-talet (15 km).
Silkeborg Museum håller till i Silkeborgs äldsta byggnad och är ett kulturhistoriskt museum med utställningar om bl. a istiden, en antik glassamling och huvudattraktionen Tollundmanden, som är ett mosslik från forntiden.
Även färskvattencentret AQUA i Silkeborg är värt ett besök. Här kan hela familjen lära sig mer om Danmarks vattendrag och sjöar och ha det trevligt i en vacker park med djuranläggning och lekområde.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Truust Stuga, Truust

   Reg. nr.: 60-0387

   99999 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3488,-

    

   Truust Stuga, Truust

   Reg. nr.: 60-0390

   99999 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2