Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Varnæs

Byn Varnæs ligger i det historiska Sønderjylland, ut mot Varnæs Vig i Aabenraa Fjord.

Det lugna, mysiga och högt belägna sommarstugeområdet vid Varnæs är beläget på Aabenraa Fjords södra sida, mellan Varnæs Vig och Varnæs Hoved. Området är idealiskt för naturälskare, eftersom landskapet är mycket varierat och vackert här.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i Varnæs, och 16 km bort ligger den gamla handelsstaden Aabenraa, där det finns bra inköpsmöjligheter, matställen, aktiviteter och sevärdheter för hela familjen.

- Varnæs

I skogen Varnæs Tykke ligger långdösen Kæmpestenen, som består av 93 randsten. I mitten kan ni se den frilagda gravkammaren.
Den Gyldne Løve vid Varnæsvig är inrättad som ett galleri.
Besök Aabenraa, som ligger ända ner till fjorden. Här kan ni uppleva hamnen, stranden, den härliga gågatan med torg, en gammal stadsdel samt Aabenraa slott, som är omgärdat av vatten och träd (16 km).
Gråsten Slott och slottsträdgård, är omgivna av vacker, sønderjylländsk natur med skog och sjö. Den rikt utsmyckade slottskyrkan och den blomsterrika slottsträdgården är öppna för allmänheten (17 km).
Dybbøl Mølle (ursprungligen från 1744) låg tidigare mitt i ett militärt område och är idag inredd med bilder och minnesmärken från slagfältet (19 km).