Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Privata semesterstugor i Danmark

Hos oss bokar ni individuella semesterstugor, som ägarna har inrett med hjärtat. En semester i en privat stuga har sin egen charm, och ni kan välja en stuga, som passar precis till era önskemål och behov.

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0079, Saltum
 
7 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6664

Kategori
?
Nordöstjylland, Lyngså Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 42-0139, Lyngså
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 8999

Kategori
?
Nordvästjylland, Grönhöj Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 12-0008, Grönhöj
 
10 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8964

Kategori
?
Nordvästjylland, Lild Strand Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 16-3031, Lild Strand
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6414

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0018, Saltum
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 10941

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0021, Saltum
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 9448

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8204, Nörlev
 
7 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6010

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8176, Nörlev
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 4506

Kategori
?
Västjylland, Blåvand Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 26-0771, Blåvand
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 9096

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0298, Saltum
 
12 Sovplatser, 6 Sovrum

 

1 vecka från SEK 12044

Kategori
?
Nordvästjylland, Agger Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i ett semestercenter, 18-3127, Agger
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 2761

Kategori
?
Nordvästjylland, Agger Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i ett semestercenter, 18-3125, Agger
 
5 Sovplatser, 3 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 8039

Kategori
?
Västjylland, Römö, Havneby Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 29-2540, Römö, Havneby
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 3136

Kategori
?
Nordvästjylland, Nr. Lyngby Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 11-2082, Nr. Lyngby
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6548

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8137, Nörlev
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 5741

 

Semester i våra stugor

Boka en av våra privata stugor och njut av semestern i en ostörd miljö. Här kan ni tillbringa er semester i er egen takt, ni behöver inte inrätta er efter andra, utan ni kan dra er tillbaka eller vara aktiv som det passar er. Våra semesterstugor har oftast en ganska stor trädgård, en eller flera terrasser, en parkeringsplats vid huset, och mycket mer, som garanterar er en helt individuell semester. Hos oss hittar alla en lämplig stuga till ett rimligt pris. Vi har ett mycket brett utbud av semesterstugor, då både ägare och gäster har en specifik idé om och önskemål om husets läge och inredning.

Semesterstuga i vackra omgivningar

Semesterstugor i närheten av strand och fjord

Flera av våra semesterstugor ligger max. 500 meter från vattnet. Om ni hyr ett av våra hus, som ligger precis i närheten av vattnet, är ni så privilegierad, att ni kan gå fram och tillbaka mellan stugan och stranden. Ni kan till exempel, hyra en semesterstuga, som ligger längst fram vid klitterna och har havsutsikt - antingen från huset eller tomten. Den friska havsluften gör sitt till, att ni kan koppla av från vardagens stress och jäkt. Här är lugn och ro, fantastisk natur och idylliska landskap med skogar och klittplantager. Om ni är ute efter ren avkoppling, kan ni nöja er med er mysiga semesterstuga och stranden i närheten. Bokar ni en stuga vid Västerhavet, bjuder den kilometerlånga stranden i regel på många aktiviteter för alla åldersgrupper.

Privata semesterstugor med swimmingpool

Om ni bokar en privat semesterstuga med pool inomhus, är ni och framför allt barnen försäkrade om, att kunna bada året runt. En stuga med poolen inomhus är alltså perfekt för familjer med barn, för här kan barnen leka och röra på sig även under regniga dagar. Och så länge barnen har det roligt, kan de vuxna koppla av i en solstol med en god bok eller ta en liten tupplur. Våra poolhus är särskilt populära under höst- och sportlovet eller under påsklovet, för vattnet i en inomhus pool är härligt varmt även utom sommarsäsongen. En stuga med utomhus pool har också sina fördelar. Om ni bokar en semesterstuga i inlandet eller om ni inte vill springa ned till stranden varje gång ni vill bada, kan ni bada i er egen privata pool. Våra semesterstugor med pool - både inomhus och utomhus - kan bokas till rimliga priser.

Semesterstugor med wellness-möjligheter

Om ni längtar efter att koppla av, kan ni boka en privat semesterstuga med bastu och spaanläggning och eventuellt ett solarium. Dessa stugor är mycket populära både inom och utom högsäsongen. Efter en lång promenad på stranden, i skogen eller över Danmarks vackra hedar, kan ni få upp värmen igen i bastun och ta ett skönt bad i spaet efteråt. Den friska luften och den ständiga brisen, som vanligtvis präglar det danska vädret, gör att ett bastubad eller ett varmt bad efter en promenad, blir ännu mer avkopplande. Tillbringar ni semestern med små barn, bjuder spaet även på en hel del roliga upplevelser.

Utomhuspool vid sommarstugan

Privata semesterstugor med plats för många personer

Om ni vill tillbringa semestern med hela familjen eller några vänner, kan vi erbjuda en av våra stugor med plats för 12 personer eller fler. Det är dessutom möjligt med vistelser för större grupper, för vi har också stugor med plats för 20 personer eller ännu fler. Om ni gärna vill fira semester som en grupp med flera familjer i en stuga i Danmark, kan vi erbjuda hus, som ligger vid sidan om varandra.

Semester med hund i en privat semesterstuga

Flera av de husägare, som hyr ut sina privata semesterstugor via oss, har själva en hund. Danmark är ett mycket hundvänligt land, och i en stuga, där en eller flera hundar är tillåtna, har er hund massor av plats och rörelsefrihet, både i trädgården och inne i huset. Det finns inget som hindrar er från en lyckad semester med hund, för ni befinner er i en stuga och mitt i Danmarks vackra natur. På vintern kan ni gå på promenad med er hund från den privata semesterstugan till stranden, där er hund får springa omkring fritt och leka i vattnet. På sommaren kan ni ta med hunden till stranden, men då måste den vara i koppel. Det finns många hundskogar i Danmark, där ni kan låta er hund springa runt fritt. Det finns förmodligen även en i närheten av er semesterstuga.

Semesterstugor för sportfiskare

Vi förmedlar olika semesterstugor, om ägare själva är passionerade sportfiskare, och deras stugor lämpar sig därför perfekt för en fiskesemester. Om ni själv tycker om att fiska, är en av våra sportfiskestugor helt perfekt för er. Här bor ni nära fina fiskemöjligheter, och husen har ett rensbord samt en rymlig frys för förvaring av dagens fångst.

Boka er semester i en privat semesterstuga

Se vårt stora utbud av privata semesterstugor i Danmark och boka den helt rätta stugan för er familj. Glöm vardagens stress och njut av de typiska danska semesterstugorna, de ljusa träslagen, den vackra naturen och naturligtvis det att vara nära inpå havet.