Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor med pool

En semester i en sommarstuga med pool är den ultimata lyxen. Vatten är bra för både kropp och själ och med en pool i sommarstugan, kan ni ha en badsemester året runt. Det är faktiskt riktigt trevligt att stoja omkring inomhus, medan regnet smattrar på sommarstugans tak. Gör något extra av semestern och skäm bort er själv med en sommarstuga med pool.

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0079, Saltum
 
7 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6664

Kategori
?
Nordöstjylland, Lyngså Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 42-0139, Lyngså
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 8999

Kategori
?
Nordvästjylland, Grönhöj Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 12-0008, Grönhöj
 
10 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 8964

Kategori
?
Nordvästjylland, Lild Strand Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 16-3031, Lild Strand
 
8 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6414

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0018, Saltum
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 10941

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0021, Saltum
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 9448

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8204, Nörlev
 
7 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6010

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8176, Nörlev
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 4506

Kategori
?
Västjylland, Blåvand Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 26-0771, Blåvand
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 9096

Kategori
?
Nordvästjylland, Saltum Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 13-0298, Saltum
 
12 Sovplatser, 6 Sovrum

 

1 vecka från SEK 12044

Kategori
?
Nordvästjylland, Agger Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i ett semestercenter, 18-3127, Agger
 
6 Sovplatser, 3 Sovrum

 

1 vecka från SEK 2761

Kategori
?
Nordvästjylland, Agger Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Semester lägenhet i ett semestercenter, 18-3125, Agger
 
5 Sovplatser, 3 Sovrum
 
Inklusive slutrengöring
 

1 vecka från SEK 8039

Kategori
?
Nordvästjylland, Nr. Lyngby Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 11-2082, Nr. Lyngby
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 6548

Kategori
?
Nordvästjylland, Nörlev Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 10-8186, Nörlev
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 7693

Kategori
?
Nordvästjylland, Kärgården, Vestervig Attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Stuga, 18-4038, Kärgården, Vestervig
 
8 Sovplatser, 4 Sovrum

 

1 vecka från SEK 5012

 

Familjesemester i en sommarstuga med pool

Vare sig barnen är stora eller små, så är en stuga med pool en säker hit. Här kan ni enkelt hoppa i baddräkten och slå er lös i sommarstugans swimmingpool. Det finns ingen bil som ska packas, inget väder, som skall arta sig och middagen kan förberedas, medan ungarna leker i poolen.

Rörelse i vatten är hälsosamt för alla, men det är speciellt bra för barn, eftersom de tränar sina motoriska färdigheter, när de leker i poolen. En pool är också en bra samlingsplats för familjen, där ni kan ha kvalitetstid tillsammans, när ni plaskar omkring och leker. Ni kan t.ex. hitta på roliga lekar i poolen, där hela familjen deltar. Se, vem som kan komma ner flest gånger i poolen och upp igen på 30 sekunder. Leken ’Kongens springefterfølger’ kommer att ge många skratt. Här hoppar en av er ner i swimmingpoolen på ett roligt sätt och de andra ska härma nedhoppet. Ni kan också använda poolen till bollstafett, där ni flyttar en boll från den ena kanten av poolen till den andra utan att använda händerna, och endast med hjälp av huvud, fötter och armbågar. Ni kan ha jättemycket kul och trevligheter i en pool - bara fantasin sätter gränser.

Om ni är flera familjer ihop, som hyr en stuga med swimmingpool, kan barnen ha otroligt mycket glädje av varandra under semestern. Barnen kan verkligen stoja omkring i sommarstugans pool, och de äldre barnen kan hålla ett öga på de yngre barnen. En sommarstuga med pool ger de vuxna möjlighet, att koppla av i poolområdet tillsammans med barnen, och det blir trötta och glada barn, som ni kan stoppa i sängen på kvällen. Det blir inga sura miner, om turen till stranden måste avbrytas på grund av regn, eftersom poolen räddar dagen, och sörjer för massor av simning och vattenplask. Om ni hyr en stuga med en swimmingpool, så har ni ert eget privata badland under hela semestern!

Familjen njuter av swimmingpoolen

En sommarstuga med pool är lyx på semestern

Semester är lika med avkoppling, mysstunder och välbefinnande. Skäm bort er själv med en sommarstuga med pool, och gör semestern lite extra lyxig. Oavsett om ni är en familj, ett par eller en grupp vänner, som tillbringar en semester i en sommarstuga, så kommer ni att uppleva glädjen av att ha tillgång till en egen privat pool. Det är skönt att kunna börja dagen med en simtur i poolen, omgiven av vacker natur strax utanför fönstren med hopp om en avkopplande semesterdag. Dagliga simturer i en swimmingpool är bra motion, och bidrar till att öka känslan av välbefinnande. Sommarstugor med pool har ofta också spa eller bastu, så om ni hyr en lyxig sommarstuga med pool, kan ni få er alldeles egen lilla hälsosemester. Sommarstugor med swimmingpool, spa och bastu, ger er möjlighet, att helt gå ner i varv och få en avkopplande semester tillsammans.

Barn med uppblåsbare armringar i poolen

Billig semester i sommarstuga med pool

Vem som helst har råd att hyra en sommarstuga med pool. Här är några tips på, hur ni inte spräcker semesterbudgeten, när ni hyr en sommarstuga med pool. Poolhus är ofta stora med många sovrum, och denna typ av sommarstuga kan således rymma många personer. Ni har därför möjlighet att tillbringa semester tillsammans med vänner och familj i en stuga med pool och dela kostnaderna. På så sätt blir en semester med wellness och lyx i form av pool, bastu och spa inte dyrare än en vanlig sommarstuga utan pool.

Om ni vill hyra en billig sommarstuga med pool, så kan ni välja att boka stugan i Sista Minuten, dvs. med kort varsel. Hyran på sommarstugor med pool blir då och då reducerad, men dessa stugor blir snabbt uthyrda. Ni måste därför kontinuerligt hålla ögonen på Sista Minuten utbudet av stugor med pool, och slå till, när det finns en billig stuga, som ni tycker om. Om ni väljer ett Sista Minuten erbjudande, måste ni vara beredd på att ta er till stugan inom en eller två veckor.

Det är alltid dyrare att hyra sommarstuga under sommaren, så om ni vill hyra en stuga med pool billigt, måste ni välja att ta semester på hösten eller vintern. Det kan vara riktigt trevligt, att hyra en stuga med pool under lågsäsongen . Om det är regn och rusk utanför, eller kanske till och med snö, så är det extra trevligt att kunna hoppa ner i den ljumna poolen eller ligga och dåsa i en solstol i det varma poolområdet. Det finns ett särskilt behov av ha det mysigt inomhus, lyx och wellness på vintern, så det är riktigt skönt, att hyra en sommarstuga med pool vid den här årstiden.

Pojke i sommarstugans pool

Sommarstuga med pool – skötsel av poolen

När ni hyr en sommarstuga med pool, så det är en bra idé, att hålla golvet torrt och dra termoskyddet, som alla poolhus är utrustade med, över poolen, när ni inte använder den. På så sätt minskar ni avdunstningen, så att avfuktaren inte arbetar i onödan. Det minskar energiförbrukningen, och i slutändan betyder det, att ni sparar pengar.


Alla våra sommarstugor med pool får ett gratis kontrollbesök i veckan, av en servicemedarbetare, som är utbildad inom teknik och vattenkvalitet i swimmingpooler hos ”Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen”. Här kommer swimmingpoolens PH- och klorvärden att analyseras och kontrolleras. Servicepersonalen kontrollerar också temperaturen i poolen. Det bidrar till att hålla vattenkvalitén i toppskick.


Visste ni, att mängden klor i poolen kommer att doseras i förhållande till antalet personer, som kommer att använda swimmingpoolen? Det är därför viktigt, att ni anger det korrekta antalet personer, när ni hyr en stuga med pool. Det hjälper vår servicepersonal, att dosera den helt rätta mängden klor i poolen, så att vattenkvaliteten är i bästa skick, när ni tillbringar er semester i en sommarstuga med swimmingpool.